Аз обичах
Августин Господинов

Изпускам импулса, трия, пиша отново и нищо. Станал съм преди малко и имам вкус на нея, на кожата й, на устните й, на сочната й путка. Не е до мен. Отдавна вече не е до мен. Чаршафите ми са свикнали на нейните извивки и отказват да обгърнат друга жена.
Май това не ме спира, мисля си, докато събуждам непознато момиче с тъмна кожа. Бръсната е и това ми харесва, ръката ми не се плъзва към бедрата й, а се спира между тях. Сънена е, носи моя тениска, не искаше да я облича снощи, искаше да лежим голи и да правим любов. Харесвам момичетата сутрин, с размазан от чукане или сълзи грим, остатъци от прическа, само по някоя стара тениска и подгизнали гащички. Курът ми се побърква от обезчестени жени, обезоръжени, покорени, използвани. Нямат сила да играят игрички, да се преструват или да отказват. Разкъсвам тениската и се вкопчвам в циците и, млади, твърди, леко заострени и много големи. Давам и да оближе пръста ми, после я стискам за гърлото и я гледам в очите, докато прониквам в нея.
Боли я, суха е и е много тясна. Не ми пука, искам да свърша. Плъзвам ръката си по нея, има хубаво закръглено тяло, узряло и недокосвано. Полудявам, започвам да я чукам още по-силно и я целувам. Тя впива неопитния си език в моя и се опитва да ме завърже с него, за да ме укроти.
Вечерта много бързо се нави да дойде в стаята ми. Бяхме на някакво събиране, долнопробен хотел, фирмено парти. Беше дошла там само за да се чука с мен. Говорих пред нея и двете й приятелки за изневерите, станах да танцувам и я оставих да захапе устните ми. Хванах я за ръката, изчаках я да обуе пантофките си и я награбих още в коридора.
Нахлух в стаята си и я хвърлих на леглото, свалих дрехите й, беше със сиви дънки, които правеха дупето й да изглежда голямо и стегнато. Носеше от онези противни чорапи, късите, прозрачните, като ги свалих, оставиха малки вдлъбнатинки на глезените й. Исках да я лижа, да смуча зърната й, да вкарам всичките си пръсти в нея, да я сложа на коленете си и да я напляскам, а после да я изчукам отзад. Беше се обръснала предишния ден и страшно много дереше. Полудях от това как иска да ми се отдаде.
Не ми стана, много дълго просто седях и плъзгах езика си по пътеките на тялото и. Отидох в банята, мръcна, с неизмита тоалетна чиния и някакви къдрави косми, полепнали по пода. Пуснах горещата вода, тя влезе в тясната душ кабина, застана на колене и започна да смуче ненадървения ми кур. Страшно неопитна и страшно добра. Жените са най-истински, когато не знаят какво правят. Вкарах я в стаята и я накарах да ме задуши с бедрата си. Имаше дебели колене и малко целулит. Вкарах й го. Чуках я заради приятелките й, знам, че щеше да им разкаже всичко, а исках да изчукам и тях. Без презерватив.
Косата й беше мокра, хванах я и я опънах назад. Свърших докато смучеше топките ми. Взех си още един душ, легнах до нея, а тя продължи да ми се нахвърля. Отворих прозореца, пих вода, легнах и я оставих да изживее всичко, за което беше чакала толкова дълго.
Исках да я изпратя, само една жена можеше да остава да спи при мен, но това беше преди. Гушнах я и заспах. Събудих се от ерекцията си, путката и беше още влажна, обладах я и свърших върху циците й, накарах я после да смуче кура ми и я целунах.
Сутринта трябва наистина да я е боляло, но не каза нищо. Беше дошла да се чука, а не да говори. Свърших и си вкарах средния пръст в стегнатия й задник. Никой не я беше чукал отзад.
Лежа в леглото си, тя се къпе, опряла се е на стената на банята и е оставила водата просто да тече. И двамата си мислим как стигнахме дотук, чукане без приказки, удоволствие с болка. Обличаме се, знам, че ще има следващ път, знам, че тя ще е по-хубава и аз ще я чукам по-бясно, по-силно, по-болезнено. Докрай.
Изпращам я, поредна и единствена. Поглеждам се в запотеното огледало в банята, имам издълбани сенки, кожата около устата ми е зачервена от путката й, измършавял, рошав, блед и сериозен. Плискам си лицето и пикая в мивката.
Чаршафите ми винаги ще отказват да обгърнат друга жена, сутрин ще се будя с вкуса и в устата си, но няма да я заварвам до мен. Аз обичах.